مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

خانم بنده چند روز پیش منزل را ترک کرده خیلی دلم برایش میسوزد دلم میخواهد بچه هایم را لااقل پسر کوچولویم را ببوسم او همیشه تو بغلم بود برام قصه میگفت شبهای اخری نیمه شب یواش میومد تو اطاقم بیدارم میکرد و میگفت من تو را دوست دارم ولی مامان بیدار نشه. اخه نمیخوام ناراحتش کنم. بگذریم الان نمیدونم کجاست اخه خانمم با پول مهریه و .... منزلی خریده 64 سکه تا الان گرفته بقیه راهم میدم. ولی الان نمیدونم چکار کنم دلم بار نمیده. دعوی تمکین کنم شاید بدتر بشه تلفن هم جواب نمیده اخه مقصر اصلی منم اگه وکیل بگیرم اوضاع شلوغتر نمیشه ؟ خودم هم عالم به این مسائل نیستم تنها و مضطرب هستم چاره چیست؟ خواب هم ندارم بچه هام سرگردان بشن اخه در سنین 12.11و 4 گناهشان چیه؟ سکه سکه سکه و بازی با سرنوشت اطفال معصوم. متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

تمکین حق شماست ابتدا اظهارنامه به آدرسش بفرستید و تقاضا کنید که به زندگی برگردد و اگر برنگشت دادخواست الزام به تمکین بدهید