مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو ثبت نامی ؟

با سلام و عرض ادب
بنده متولد شهرستان کازرون (استان فارس) هستم. حدود 4 سال پیش پلاکی (به نام خودم) با شماره 88 تهران داشتم که در مرکز تعویض پلاک کازرون فک پلاک کردم. در حال حاضر ماشینی ثبت نام کردم که حدود دو ماه آینده تحویل میشه. سول من اینجاست که آیا پلاک خودرو جدید، پلاک فک شده تهران می باشد یا پلاک جدید شهرستان کازرون؟
در صورتی که پلاک جدید خودرو، پلاک فک شده تهران باشد آیا نیاز به مدرکی جهت احراز سکونت تهران می باشد یا خیر ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

اگر آدرستان تهران باشد و پلاک شما به اصطلاح قیچی نشده باشد امکان اخذ همان پلاک قبلی وجود دارد