مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با سلام بنده ملکی رو پیش خرید کردم ولی به علت مشکلات به وجود آمده قبل از سند به خود سازنده فروخته ام ولی نه در محضر و قولنامه بلکه در برگه معمولی شاهد هم برادر سازنده بوده و در یک نسخه تنظیم شده و من فقط عکسی از آن دارم. ولی سازنده از کل مبلغ 315 میلیون 215 میلیون به من داده و الباقی رو حدود یک ماه است که نمیدهد.
الان متوجه شدم آپارتمان من را قبل از اینکه از من بخرد به کسی دیگه ای فروخته و سه روز بعد از آن با من معامله کرده است.
من میتوانم قولنامه آپارتمانم را فسخ کنم و شکایت کنم (فروش مال غیر)

پاسخ ها :

پرسشگر :

میشه توضیح بیشتری بدین ممنونم

پرسشگر :

منظور شما این است که من میتوانم فسخ معامله را بگیرم