مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

درسال 85 یک قطعه زمین به یکی از دوستانم که در واقع خودش را دوست جا زده بود فروختم به متراژ دویست متر، و مبلغ معاملات ملکی از قرار متری صد هزار تومن جمعا بیست میلیون موقع نوشتن یک میلیون چونه زدند و قرار بر این شد که در عرض یکماه کل مبلغ زمین را به بنده بپردازد نا من بتوانم مقداری جای بدهی و با ما بقی یک قطعه زمین مناسب تر پر جای دیگر خریداری کنم در اولین پرداخت مبلغ پنج میلیون تومن داد و قرار بر این شد پس از انتقال سند مابقی پول را هم پرداخت کند که دو فقره چک نوشته تحویل بنگاه داد به مبالغ هر کدام هفت میلیون که تاریخ یکی از انها سه ماه بعد بود گفتم چرا سه ماه گفت مشکلی نیست زمانی که موعد پرداخت شد تاریخ را عوض میکنم پس از یکماه مبلغ هفت تومن پرداخت کرد که یک قطعه زمین قولنامه کردم به مبلغ دوازده میلیون و دویست هزار تومان بر خیابان 16 متری و خیابان هشت متری دونبش جنوبی وقتی به ایشان راجع به مابقی پول زمین گفتم که چه وقت میتواند پرداخت کند تا من نیز چک به همان تاریخ بدهم گفت تا سیزده روز بعد از عید مابقی رو پرداخت میکنم من باز هم تاریخ چک را برای 1.30 نوشتم که چنانچه دور یا زود شد مشکلی پیش نیاید به نشانی که یکماه شد دوماه شد گفتم یارو داره فسخ میکنه من سند زدم بنامت گفت نگران نباش خودم زمین بهتر برات پیدا میکنم چک هم خودم میدم توضیح اینکه چکهای ایشون بعد از انتقال سند باید تحویل اینجانب میشد. بنگاه نیز چکها را نداد من هم اولین معامله ام بود و تجربه نداشتم حدودا یکسال و اندی گذشت زمین دوازده میلیونی شد چهل و پنج میلیون داخل کوچه بن بست شده بود بیست و پنج میلیون هر چه کردیم پول نداد تا پولی که در بانک بصورت سپرده گذاشته بود برای وام. وام گرفت بعد مابقی پول را داد سپس من که شاکی شدم رفتیم بنگاه معاملاتی ایشون گفتن خدا رو خوش نمیاد زمینی که اون روز ایشون قولنامه کردن الان تقریبا چهار برابر شده شما همون مبلغ قبلی را میخواهید پرداخت کنید با اون پول دیگه موتور سیکلت هم نمیتواند بخرد بلاخره دوباره دور، ما رو گرفتن و قرار شد فقط دو میلیون تومن که قبلا یک میلیون چونه زده بودند به من به عنوان خسارت پرداخت کند اکنون مدت دوازده سال از ان موقع میگذرد دوتومن بنده را که پرداخت نکردند هیچ تازه طلبکار هم شد بعد از مدتی زمین اینجانب را به مبلغ هشتاد میلیون تومن فروخت باز هم راضی نشد بدهی خود و ضرر و زیان من را بدهد ایا از طریق قانون میتوانم به نرخ روز خسارت خودرا از ایشان بگیرم بنگاه و همسر، و فرزندان شاهد ماجرا بوده و بنگاه دار گفته هر زمان خواستی من در دادگاه حاضر میشوم ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما همان زمان می توانستید الزام به انجام تعهد و پرداخت ثمن معامله و مطالبه خسارت نمایید و چون قرارداد دارید و توافق کرده اید فقط می توانید برای همان دو تومان اقدام کنید البته بستگی به مفاد قرارداد و توافقتان دارد که لازمه با وکیل مشورت نمایید