مشاوره حقوقی رایگان - فروش منزل توسط دادگاه

1- با سلام و عرض خسته نباشید.
مستاجری داشتم (گچساران) که با مبلغ شش میلیون تومان منزلم را رهن کرده بود طبق قولنامه در بنگاه. پس مدتی مستاجر وقتی میفهمد که من بدلیل بدهکاری (نه به ایشان) متواری شده ام و دادگاه منزل را به مزایده گذاشته. نمی دانم با کدام مدرکی ادعای طلب 16 میلیونی از من را میکند و منزل مرا که روزنامه شده بود. مال خود میکند. با اجرای احکام تماس گرفتم جواب درستی نمیدهند. مستاجر در قبال رهن در منزل من مستاجر بوده و استفاده میکرده. چگونه میتواند بدون هیچ مدرکی دال بر طلبی از من ادعای طلب 16 میلیونی داشته باشد در روزنامه که کپی ان موجود است. منزل را تصاحب کرده حال باید چگونه اعاده حق کنم. و متاسفانه از مقدار پول باقی مانده در اجرای احکام. شعبه دو حقوقی بی اطلاعم.
2- در منزلی مستاجر بودم (گچساران کارکنان دولت) که بدلیل متواری شدنم وسایل موجود در منزل توسط صاحب خانه در اطاقی نگهداری میشده و ظاهرا صاحب خانه بابت کرایه منزل ورداشته. طبق قرار داد ماهیانه ماهی دویست هزار تومان باید به ایشان میدادم. ولی سه ماه نتوانستم بدهم . (1/200/000 تومان پول پیش دست صاحب خانه داشتم. ولی متاسفانه ایشان علاوه بر اینکه پول پیش را برداشته از وسایل منزل و وسایل شخصی شناسنامه کارت ملی سند ازدواج و حتی البسه اظهار بی اطلاعی میکند. و میگوید بابت طلب برداشته. و دیگر جواب تماس نمی دهد.
از شما وکیل محترم تقاضای مشاوره و راهنمایی دارم و امکان وکالت.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام حضورا با وکیل مشورت کنید