مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه از همسر

سلام
من خانمی37 ساله و شاغل هستم. 12 سال هست که ازدواج کردم. از زمانی که ازدواج کردم شوهرم نه به من نفقه داده نه فرزندشو تامین کرده و نه حتی برای خودش خرجی کرده. هر وقت هم. می گفتم میگه ور شکست شدم و با گریه و زاری بحث رو تموم می کرد. حالا دیگه واقعا خسته شدم. طلب کار شده ادعا میکنه که داره اون خرج می کنه. میخام شکایتش کنم و همه نفقه های گذشته و از این به بعد رو بگیرم. اصلا قصد طلاق ندارم. لطفا منو راهنمایی کنید و بگید دلیل محکمه پسند برای ثابت کردن ادعام چی می تونه باشه. پسرم و خانواده خودم می تونن شهادت بدن.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا دادخواست مطالبه نقفه بدهید.
در صورتی که همسرتان 6 ماه نتواند نفقه بدهد شما حق طلاق خواهید داشت.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام چرا تاحالاشکایت نکردید؟مدت 12سال مدت کمی نیست که بیانگر ترک انفاق باشد نفقه فقط پول نیست همینکه شما درمنزل شوهر ساکن هستید وتابحال سکوت کردید ظاهرا دلالت بر پرداخت نفقه دارد یعنی باراثبات دلیل برعلیه شماست یعنی باید اثبات کنید که نفقه پرداخت نکرده است