مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهريه

با سلام؛
اگر در پرونده تامين خواسته و مطالبه مهريه، درخواست اصل سند ازدواج شود، و مدارك ارائه نگردد و پرونده به دليل نقص مختومه اعلام شود بايد چگونه عمل كرد؟ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید قرار ابطال دادخواست صادر و به شما ابلاغ شود و شما حق اعتراض به این قرار دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سند ازدواج اگر رسمی باشد رونوشت آنرا می توانید از همان دفتر خانه بگیرید.
اگر سند عادی باشد با شهادت شهود یا سوگند خوانده و ...
اگر سند عادی ارائه نشود خطر سقوطدعوی را دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید مجددا باطرح دعوای جدید اقامه دعواکنید و کپی عقدنامه وشناسنامه را پیوست دادخواست کنید