مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه نوزاد

من و شوهرم طلاق صوری داشتیم و الان تصمیم داریم بچه دار شیم با توجه به اینکه قانوناً زن و شوهر نیستیم از بابت گرفتن شناسنامه بچه به مشکل میخوریم یا نه ؟ با توجه به اینکه بعد از طلاق صوری به محضر هم مراجعه نکردیم تا عقد کاغذی کنیم چون برامون کار بی معنایی بود لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا اگر مسلمان هستید شما را سفارش و توصیه می کنم به رعایت احکام الهی و قانون جمهوری اسلامی، اگر بین زن و مردی علقه زوجیت نباشد و با هم ارتباط داشته باشند مرتکب جرم ارتباط نامشروع شده اند و مجازات تا 99 ضربه شلاق دارند و قطعا در صورت بچه دار شده بچه ولدالزنا خواهد بود و برای شناسنامه مشکل خواهید داشت