مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین کشاورزی

با سلام، برای توقیف زمینی که سندش بنام من می باشد و پولی که درحساب قوه قضایی واریز می کنم، بعد از چه مرحله ای از حکم عودت داده میشود.
با سپاس فراوان از کارشناس محترم و سایت دادراه

پاسخ ها :

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

سلام قسمت اول سوالتون روشن نیست.
مجددا مطرح کنید.
پولی هم که به حساب صندوق دادگستری واریز میشه معمولا با توجه به اینکه بابت چه چیزی بوده و پس از قطعیت حکم طی نامه ای که شعبه اجرای احکام به امور مالی دادگستری میزنه پس از حدود یک هفته واریز میشه.