مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حکم زندان برای مهریه

با سلام مهریه من سالها پیش 3 میلیون تعیین شده که بعد از طلاق ماهیانه 100 هزار تومان باید بمن پرداخت میشده که چند تا قسط پرداخت شده اما الان مدت 3 سال است پرداخت نگردیده ایا اگر حکم جلب بگیرم برای همسر سابقم میتونم درخواست زندان کنم با توجه به اینکه نداره بده

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله ولی اگر همسرتان دعوای اعسارمطرح کند دیگر نمی توانید زندانیش کنید مگراینکه دعوای اعسارش مردود اعلام شود