مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام
حکم عدم تمکین همسرم را گرفتم و برای به اجرا درآوردن نامه هم گرفتم ببرم کلانتری محل و حال اگه همسرم به صورت صوری آمد و 4 یا 5ساعت هم ماند خانه ای که برایش فراهم کردم و بعد باز بگردد به خانه پدرش چه اتفاقی میافتد و بنده چه کار باید بکنم چون مامور کلانتری نامه میزند که خانم تمکین کرده
2- قبل از اجراییه میتوان دادخواست ازدواج مجدد داد یه بعد از آن میشود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در صورت خروج بعد از تمکین درخواست تامین دلیل کنید و به اجرای احکام ارائه نمایید