مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

من زن 25 ساله فرزند شهید داری یک دختر متولد 91.2.25 می باشم میخواهم از شوهرم طلاق بگیرم فقط بخاطر حضانت فرزند ترس دارم میخوام راهنماییم کنین که چطور میشه حضانت فرزند و گرفت جونم به دختر بسته است. همسرم مردی 30 ساله شغل آزاد ثبات اخلاق نداره چندبار دست به زن داشته هرلحظه بخاطر حرف روی خودش مرا با فرزندم تهدید میکند لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در صورت جدایی حضانت فرزند تا 7 سال با مادر است بعد از آن با پدر مگر اینکه عدم صلاحیت وی را برای نگهداری فرزند اثبات کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
عدم صلاحیت پدر جهت حضانت فرزند را باید اثبات کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام عدم صلاحیت همسر شما جهت حضانت باید از سوی شما ثابت شود ضمن اینکه می توانید جهت این امر با ایشان توافق نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تاهفت سالگی بامادروبعدش باپدراست مگراینکه پدرصلاحیت حضانت اطفال رانداشته باشد وتربیت اطفال به خطربیافتد