مشاوره حقوقی رایگان - در برگه استعلام چه چیزی درج میشود؟

با عرض سلام,ادب و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
من 94/1/23 به جرم حمل و نگهداری و استعمال (4گرمو 93 سوت هرویین) بازداشت شدم و تاریخ 94/1/8 دادگاهی شدم و قاضی به بنده اینگونه حکم داد,,, 2/5 سال حبس و 12 میلیون ریال جریمه نقدی و 100 ضربه شلاق تعزیری که از مدت 2/5 سال برام یک سال حبس داد و بابت اون 1/5 سال دیگه به بنده 3 سال تعلیقی داد.که بنده سرجمع 60 روز زندان بودم و عفو روز پدر توسط رهبری خوردم و آزاد شدم,, حال برای برگه سوء پیشینه اقدام کردم و نامه اومد که برم اداره سجل کیفری و.... اقدامات رو انجام دادم ولی میخواستم از وکلای عزیز بپرسم که در برگه استعلام چه چیزی درج میشه با توجه به توضیحاتی که خدمتتون گفتم... درج میشه فاقد سابقه کیفری؟ درج میشه فاقد سابقه کیفری موثر؟ یا دارای سابقه کیفری؟ یا اینکه دارای سابقه کیفری موثر؟ سپاسگزارم از پاسخگویی شما مهربانان.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام چون مجازات شما تعزیری بوده قانونا باید فاقد سابقه کیفری موثر قید شود