مشاوره حقوقی رایگان - حبس غیابی

سلام. چند ماه قبل دادنامه ای بروی سامانه ثنا بنده با محتوای 7سال حبس محکوم به کلاهبرداری (بابت طلب 3.600.000 تومانی)ارسال شده. درصورتی که قبل آن هیچگونه ابلاغ یا احضار نامه ای برایم نیامده بود. میخواستم ببینم آیا این حکم قطعی است ؟ و در صورت حضور بنده در آن شعبه بنده به زندان میروم؟ و اینکه باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پایین دادنامه رانگاه کنید اگر رای غیابی است میتوانید واخواهی کنید
خیر رای تاقطعی نشود قابل اجرانیست ولی اگر مرحله جلسه دادسرا و دادگاه را حضورنداشتید وقتی مراجعه کردید باید کفیل یا وثیقه معرفی کنید والا بازداشت میشود