مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام
بنده یک دستگاه خودرو بدون نوشتن مبایعه نامه به یکی از آشنایان فروختم و تعویض پلاک هم کردیم. چند فقره چک گرفتم که پاس نمی شود. خریدار رفته شکایت کرده که فروشنده برام سند نمی زند. حال چطوری می توانم ماشین را توقیف کنم. فقط قولنامه ای که ماشین را از شخص قبلی خریده ام دستم هست و سند هم بنامم نیست. کلیه مدارک ماشین را تحویل داده ام. لطفا راهنمایی بفرماپید.
متشکرم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعاباید اون کسی که سندبنامش است سندبزند وسپس شما روی چک ها شکایت کنید وخودرو را توقیف کنید