مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

با سلام مادر سه بچه 1ساله تا 5ساله هستم اما شوهرم از من مثل خدمتکار تو منزلش کار میکشه دوبچه دیگه از زن اولی داره 10ساله و 13ساله که با ما زندگی میکنند بچه های من باب چه های هووی من سازش ندارن نمیخوام باهم باشن چون همیشه باهم دعوا دارن و روی بچه های کوچکم میترسم حقیقتا بچه های شوهرم خیلی بی تربیت هستند. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این چسزی است که شما در بدو ازدواج موافق آن بودید.در هر صورت را حل مذاکره ومصالحه به هر نحوی از انحاء است.یاالله