مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. یک شوهر معتاد که سی و پنج سال با ایشان زندگی کردم و سعی کردم درستش کنم اما نشد. سی و سه سال کارمند علوم پزشکی بودم و زحمت کشیدم و هم پدر بچه هایم و هم مادرشان بودم. یک بار هم کارهای دادگاهی طلاق را انجام دادم رای به نفع من دادند اما ایشان به محضر نیامدند. الان بعد از سی و پنج سال دیگر نمیتوانم تحملش کنم و در این سال ها مریض شدم (بیماری خاص) لازم به ذکر است که ایشان کار دائم و همیشگی نداشته اند و همیشه در خانه بودند. با فروش وسایل منزل من خرج خودشان را در آوردند.
حرف طلاق رو هم که میزنم میگوید که از این خانه نمیروم مگر اینکه سهم من را از خانه ام بدهید. که ایشان اصلا سهمی ندارند و همه چیز به نام من است. سوال من این است که من چگونه اقدام به طلاق کنم و اگر وکیل خوبی از کرج سراغ دارید معرفی کنید سپاسگزارم.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام با توجه به اظهارات ،شما می توانید از ایشان جدا شوید و ضمن اخذ مهریه اجرت المثل ایام زندگی مشترک نیز قابل مطالبه است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن درسه مورد می تواند ازشوهر جداشود الف وکالت مطلق درطلاق یا احرازتحقق شروط وکالت درطلاق ضمن العقدنکاح ب اثبات عسروحرج و شرایط سخت ودشوارزندگی به گونه ای که ادامه زندگی باشوهر امکان پذیرنباشد ج ترک انفاق ومحکومیت شوهر به نفقه حقوقی وعدم اجرای حکم نفقه و درخواست طلاق