مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ضبط سند

باسلام برای یک زندانی سند وثیقه گذاشتیم و زندانی غیبت کردند ابلاغ امد 30روز مهلت شماست الان دو روز از پایان 30روز گذشته است و پرونده از تهران به شهرستان محل سند منتقل شده ایا مجدد ابلاغی برای ما میاید یا فورا سند ضبط میشود اگر زندانی برگردد چه میشود ایا همچنان سند ضبط میشود تورو خدا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید زندانی را به دادگاه معرفی کنید درصورت عدم معرفی و ابلاغ واقعی احضاریه وعدم عذرموجه درزمانیکه دادگاه حضورزندانی رالازم میداند وثیقه ضبط میگردد