مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج زن

با سلام
بنده و خانومم نزدیک به یک ساله جدا زندگی میکنیم و هر ماه نفقه ایشون‌که 500 هزار تومن کارشناسی شده رو دارم میدم میخواستم ببینم
من‌ میتونم ایشون رو طلاق ندم و با پرداخت نفقه همین جوری بزارم بمونه؟
متاسفانه ایشون به هیچ وجه راضی به طلاق توافقی نیستن و من‌هم نمیتونم مهریشون رو بدم

پاسخ ها :

منوچهر   رحيمي نژاد نهاوندي

جناب آقای منوچهر  رحيمي نژاد نهاوندي:

دوست گرامی سلام . بله جنابعالی با پرداخت نفقه ایشان می توانید به همین صورت ایشان را نگهدارید . از طرفی ایشان می تواند به جهت عسر و حرج دادخواست طلاق بدهد. اگر می توانید الزام نامبرده را تمکین اخذ کنید . که اگر تمکین نکرد نفقه اش را می توانید قطع کنید .