مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو و ترخیص خودرو از پارکینگ

با سلام و خسته نباشی خدمت شما عزیزان من هفت سال پیش خودروی خریداری کردم که قرار بود به نام من سند بزنن در آن زمان خودرو رو من دست سوم خریداری کردم سند و برگ سبز دست نفر اول بود که قرار بود بیاد سند بزنن که کسی که من خودرو را ازش خریدم بعد از یک ماه ناپدید شود من تمام مبلغ خودرو را پرداخت کرده بودم و از شخصی که خریدم قولنامه دارم هفت سال هست که خودرو بیمه میکنم سه ماه پیش بیمه خودرو تمام شوده بود که خودرو را به خاطر اتمام بیمه پلیس گرفت و به پارکینگ برد حالا سند و برگ سبز نیست و کسی که من خودرو را ازش خریدم وکسی که سند به نامش هست هم. نیستن و خودرو هیچ شاکی و گیر قانونی نداره آیا راهی برای خارج کردن خودرو از پارکینگ و تعویض پلاک و سند زدن خودرو هست خواهشن راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید از کسی که سندرسمی بنامش است و افراد بعد ازاون وکسی که ازش خریداری کردید دعوای الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید