مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی مجرم از طریق شماره سیم کارت

با سلام و تشکر از سایت خوبتان
در پرونده ای کیفری ضامن شخصی شده ام که پرونده قطعی و ایشان به 6 ماه حبس محکوم شده است ولی برای اجرای حکم مراجعه نکرده و اجرای احکام از من خواسته طرف را معرفی کنم وگرنه مبلغ کفالت از حقوقم کسر خواهد شد، متاسفانه پیگیری های من هم بی نتیجه مانده تنها شماره ایرانسل ایشان را در اختیار دارم، میخواستم بدانم آیا قاضی دستور شناسایی محل اختفای ایشان را از طریق همین شماره سیم کارت می دهد یا خیر ؟
اگر جواب آری هست لطف بفرمایید توضیح بفرمایید که روند انجام این کار چگونه هست ؟ و مدت زمانی که این ردیابی صورت میگیرد تا زمان شناسایی مخفیگاه هست یا اینکه زمان محدود و معینی این ردیابی انجام میگیرد ؟ آیا از بابت این ردیابی اپراتورها هزینه ای دریافت میکنند یا اینکه رایگان انجام میگیرد ؟
بی نهایت سپاسگزارم
موفق و پایدار باشید

پاسخ ها :

پرسشگر :

جناب آقای کیانژاد از جوابی که دادین سپاسگزارم
راهی برای شناسایی محل زنگی ایشان هست که پیشنهاد کنید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ایشان ثبت ثنا داشته باشد با دادن کد ملی ایشان به دفتر خدمات الکترونیک قضائی ، نشانی اش مشخص می شود.
ولی ممکن است دفتر خدمات همینطوری نشانی آن شخص را به شما ندهد. بنابراین یک اعلام نمائید قصد دارید دادخواستی به طرفیت ایشان بدهید.