مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ببخشید در چه صورتی مهریه به زن تعلق نمیگیره ایا بعد از توافق پرداخت مهریه با مبلغ توافقی بعد. از طلاق میتونه مهرشو کامل اجرا بزاره یا نه ممنون.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. مهریه در هر صورت به زن تعلق می‌گیرد. چون به محض عقد بر ذمه شوهر می‌رود. در صورتی که در طلاق توافقی در مورد مهریه توافق نموده باشید مطابق توافق می توانید مطالبه کنید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در هر صورت مهریه به زن تعلق می گیرد پس از توافق تنها در قالب شرایط مذکور در توافق امکان مطالبه است