مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن حیاط خلوت مشاع به متراژ ساختمان

بنده ملکی را خریداری کرده ام که اصل سند 97 متر بوده که دارای 50 متر حیاط اختصاصی است که در سند قید نشده ولی مالک ساختمان این 50 متر را با مسقف کردن به ساختمان اضافه کرده است هنگام فروش پایان کار شهرداری را به ما نشان داد که این 50 متر به ساختمان اضافه شده و تمامی خلافی کمیسیون ماده 100 آن را هم پرداخت کرده است و قول سند 147 متری به ما داده است ما هم بر اساس 147 متر قولنامه نوشته ایم و چک ها و مبلغ پیش پرداخت را پرداخت کرده ایم حال بعد از چند روز ساکن شدن چند نفر از مالکین واحد های دیگر به بنده گفته اند که مسقف کردن این قسمت غیر قانونی است و ما شکایت می کنیم و این ملک برای سند زدن 147 برای شما به مشکل بر میخورد.
حال سوال اینجاست با توجه به اینکه شخص فروشنده پایان کار شهرداری را اخذ کرده و بنده خودم پایان کار را مشاهده کردم آیا واقعا در ثبت سند برای بنده به متراژ147 متر به مشکل میخورد؟ و یا همسایه ها بعد از اخذ پایان کار می توانند شکایت کنند؟ در حالی که هنگام ساخت و ساز تمامی همسایه ها در جریان مسقف کردن این حیاط بوده اند ولی حرفی نزده اند ولی بعد از اینکه فهمیده اند این قسمت را فروخته می خواهند شکایت کنند لطفا بنده را راهنمایی فرمائید.