مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دیه

با سلام
مرد و زنی دو پسر دارند. در زمان درگیری برای طلاق، مرد با خوراندن دارویی، پسر 5 ساله خود را به قتل میرساند. مادر با شکایت علیه مرد، حکم گرفته و مرد محکوم‌ به پرداخت دیه کامل انسان به مقدار حصه، به زن می شود.
در این زمان زن و مرد از هم جدا شده و پسر دیگر هم پیش مادر است...
سوال بنده این است که در اینجا سهم زن از دیه فرزندش چقدر است؟؟؟
ممنون از پاسخگویی شما...

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با توجه به فرض سوال چون وارث منحصر به فرد پسر مادر می باشد مطابق ماده 906 تماما به مادر میرسد