مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هم زمان نفقه و مهریه

با سلام خدمت شما وکلای عزیز
من واسه پرداخت نفقه جاریه معوقه درخواست اعسار کردم و قاضی با درخواست موافقت کرد و قرار بر این شد هر ماه مبلغ 400 هزار تومان پرداخت کنم (بمدت 12 ماه) هم زمان نامه ای از اداره ثبت به شرکت محل کارم رسیده که درخواست شده هر ماه یک چهارم حقوقم و به اداره ثبت بابت پرداخت مهریه (بنا به درخواست همسرم) بپردازند (مشهد از طریق اداره ثبت مطالبه مهریه میشود)
حال با توجه به پرداخت هم زمان نفقه و مهریه میتوانم از قاضی خانواده که با درخواست پرداخت اقساطی نفقه موافقت کرده بخواهم با توجه به قانون کسر کل دیون از 1/4 حقوق که تا زمان استهلاک کامل نفقه پرداخت مهریه به تعویق بیفته
لازم به ذکره که از طریق اداره ثبت درخواست کردم این کار و که اداره ثبت گفت شما باید از دادگاه خانواده بخواین به ما نامه بدن دال بر اینکه فعلا درخواست مهریه رو بصورت معلق در بیاریم
با تشکر فراوان