مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری خودروی توقیفی

سلام. وکیل من بهم گفتن که خودرویی رو که درخواست توقیفش رو دادیم توقیف شده و الان در پارکینگ ولی میگن تو سیستم فقط میزنه که توقیف شده چیزی از پارکینگی که هست مشخص نیست. میخواستم بدونم چطور میتونم پیداش کنم و اینکه امکان داره ورثه کسی که ازش شکایت داشتم بتونن ماشین رو در بیارن. تنها جوابی که از وکیل خودم میگیرم نمیدونمه

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

به اجرای احکام مراجعه فرماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
توقیف ابتداتوقیف سندی میکنن وبعد توقیف فیزیکی اگرتوقیف فیزیکی کنن برگه پارکینگ وگزارش مامور داخل پرونده میزارن اگه نیست یعنی توقیف فیزیکی نکردن