مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف

سلام پدر زن اینجانب دارای نه فرزند شش دختر و سه پسر است متاسفانه بعلت پیری و بیماری قادر به انجام کارهای خود نیستند و تنها کسی که به آنها سر میزند همسر من است ایشان صبح تا ظهر مدرسه هستند وبعد ظهر هم به خونه پدر میر ند زندگیمان بهم ریخته وقت به ما رسیدن را ندارد دیگر خواهران و برادرانش هم حاضر به همکاری نیستند لطفا ما را راهنمایی کنید چکار کنیم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نگهداری ازسالمندیک وظیفه اخلاقی است،بایدبابچه ها صحبت وارشادکنید.