مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در فسخ عدم تحقق شرط

باسلام
در مورد مبایعه نامه ای خریدار به تعهدات خود در مورد پرداخت به موقع ثمن اقدام ننماید و در قرارداد این شرط قید شده باشد که در صورت تخلف از بند قرارداد فروشنده میتواند معامله را فسخ کند، آیا پس از گذشت 11 ماه از مدت فعلیت یافتن فسخ فروشنده میتواند معامله را فسخ نماید؟
برای مرور زمان فسخ وحدت رویه وجود دارد؟
باتشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیارتخلف ازشرط از خیارات فوری نیست و شما ابتداعا باید به دادگاه مراجعه کنید والزام مشروط علیه رابه وفای شرط درخواست درصورتیکه حکم رااجرانکرد درپایان میتواتید معامله تان را برهم زنید