مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
پدر من بدلیل بدهی به یکی از دوستانش (حسین ) سند یک قطعه زمین که به نام من بود را به صورت قطعی به نام دوستش (حسین ) که به او بدهکار بود بصورت امانت انتقال داد، بدلیل اینکه حسین در بانک شهر شرایط دریافت وام را داشت. حسین با توجه به سند زمین مبلغ 120 م ت وام دریافت کرد و پس از کسر مبلغ 50 م طلب خود الباقی مبلغ وام را به پدرم داد. حال که تقریبا اقساط بانک در حال اتمام و تسویه است. پدرم به حسین مراجعه کرد جهت بازگرداندن سند زمین و انتقال ان به نام بنده ولی حسین از اینکار سرباز زده و ممانعت میکند. (البته ما شاهد هم داریم که صحت این موضوع را شهادت میدهند)
با توجه به توضیحات فوق چه راه حلی را پیشنهاد میکنید جهت احقاق حق ما ؟
تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدابتداتقاضای ابطال سندرادرخواست کنید.