مشاوره حقوقی رایگان - ماده صد شهرداری

با عرض سلام باتوجه به شکایت همسایه بنده به 137و ارسال پرونده به ماده صد شهرداری رای صادر شده مبنی بر جلوگیری از کار اینجانب درصورتی که ساختمان دارای مجوز تجاری میباشد و شاکی به دروغ گفته که زیر زمین و همکف مسکونی به انبار تبدیل شده که کذب میباشد در این خصوص چه باید کرد؟ ضمنا از طرف شهرداری جهت بازدید ملک آمده بودند که به علت نبودن مالک موافق به بازدید ملک نشده اند ضمنا در رای صادره ذکر شده که147متر مرتکب خلاف شده ام یعنی مسکونی تبدیل به انبار تجاری شده در صورتی که صحت ندارد و در دفاعیه قبل از رای به دفتر خدمات الکترونیک شهر نیز این را ارایه دادم

پاسخ ها :

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

طرح دعوی در دیوان عدالت اداری و درخواست ابطال رای کمیسیون ماده 100