مشاوره حقوقی رایگان - قضاوت با خودتان است!

سلام زوج كه بر عليه همسرش زوجه دادخواست طلاق داده و بخاطر حقوق مالی زوجه آنرا استرداد نموده و بر عليه زوجه دادخواست فسخ نكاح (جنون) و اتهام سرقت تعزيري مطرح نموده و با محكوميت خويش مواجه گرديد (شكاياتش رد گرديده) ولی زوج حكم الزام به تمكين را گرفته و همسر دوم هم برگزيده و مشغول به زندگی با همسر جديد می باشد و مهريه هم برای زوجه تقسيط و تعديل گشته و نفقه ای هم به زوجه تعلق نگرفته و فرزندی هم در كار نيست در اينصورت پس تكليف زوجه چه می شود؟آيا زوجه بايد تا آخر عمرش همينطور بلاتكليفی و سرگردانی در خانه ی پدری اش به سر ببرد؟ زوجه بايد چكار كند تا زوج را وادار به زندگی نمايد يا موفق به گرفتن طلاق از زوج شود؟ تكليف زوجه چه ميشود؟ آيا قانون در اين مورد وضعی پيش بينی نموده يا خير؟

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

با توجه به ازدواج مجدد ایشون میتونید از دادگاه به موجر شدایط عقدنامه طلاق درخواست کنید و البته مهریه هم سرجای خودش و به قوت خودش باقیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زوجه می تواند بلحاظ عسروحرج درخواست طلاق کند