مشاوره حقوقی رایگان - وام خانگی

سلام
من از سال 94با مشورت یه رابط که قول وام قطعی داد بمدت18 ماه 600000 تومان به حساب فرد دیگری که وام خانگی را راه اندازی کرده و در اصفهان سکونت دارد به هوای دریافت وام 50میلیونی واریز کردم حال حساب ان خانم مسدود شده و بازپرس میگه هیچ ادله کافی وجود نداره برا پیگیری چون پرونده قضایی در سیستم مرتبط اون خانم نداره و حتی نامه جهت بررسی دلیل مسدود شدن حساب بانکی هم نمیدهند. من فقط 18 ته فیش بانکی و یه دفترچه قسط ماهانه با مهر دارنده حساب دارم. درضمن قراردادی هم داشتیم که اون خانم رابط حاضر به دادنش نیست.
لطفا راهنماییم کنید چکار کنم
سپاس از پاسخگویی عزیزان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دادخواست مطالبه وجه به طرفیت آن خانم به استناد رسید ها وشهادت شهود.یاالله