مشاوره حقوقی رایگان - آیا فرزند مسلمانی که مسیحی شده از پدر مسلمان ارث میبرد ؟

با سلام ،
پدرم فوت کرده است. من و مادر 85 ساله ام در منزل پدری زندگی میکنیم. دو خواهرم 40 سال است که در آمریکا زندگی میکنند. هر دو با آمریگایی مسیحی ازدواج کرده و خودشان هم مسیحی شده اند. مادرم میگفت که پس از مرگ من خانه را بفروشید و هر یک سهم خود را بردارید. متاسفانه خواهرانم برای فروش خانه اقدام کرده اند که این موضوع مادرم را خیلی ناراحت کرده. آیا من یا مادرم میتوانیم از خواهرانم شکایت کنیم که چون دین عوض کرده اند بنابر قانون 881 ذاتاً ارثی نمیبرند که مادرم را از خانه بیرون کنند ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام یکی از موانع ارث، کفر وارث است که بر این اساس کلیه کفار اعم از کتابی و غیر کتابی، حربی و ذمی، مرتد فطری و ملی، از ماترک مورث مسلمان خود ممنوع می باشند.