مشاوره حقوقی رایگان - معامله به قصد فرار از دین

با سلام خدمت شما بزرگواران
شخصی با دریافت مبالغی در تاریخ های مکرر به مدت 5 سال به قصد سرمایه گذاری از بنده در ازای دریافت این مبالغ برای بنده چک صادر می نموده که در سررسید نهایی چک ها اعلام نمود که هیچ مالی ندارد ! با دریافت نامه توقیف و ارائه به محل سرمایه گذاری از نبود اموال به نام شخص مطلع شدم، لذا سوالم این است که آیا با توجه به احتمال بالای انتقال اموال و اینکه این انتقال در بین تاریخ دریافت وجه تا سررسید چک ها می باشد می توان به عنوان معامله به قصد فرار از دین شکایت کیفری نمود ؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

بله میتوانید شکایت بابت معامله به قصد فرار از دین مطرح کنید و در دادگاه حقوقی هم ابطال معامله صوری را درخواست کنید