مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باعرض سلام وقت بخیر دختری هستم مجرد 27ساله مستمری بگیر پدر
که حقوق بنده از طرف بیمه مسدود شده وقتی به بیمه مراجعه کردم به من گفتن که گزارش شده که شما شاغل و ازدواج کردین هرچه تلاش کردم که قانع بشن که این داستان فقط داستانه و واقعیت نداره قبول نکردن و در جواب گفتن که ما جلوی واریز حقوقتو میبندیم و کارت تو این شعبه تمام شده
العان دو ماهه که حقوقمو واریز نکردن واقعا نمیدونم باید چه کنم خواستم به دادسرا مراجعه و درخواست کتبی بدم ولی هزینه رفت و برگشت برام سخت بود که باعث شد اول بیام دادراه مشاوره بگیرم بعد با اطمینان پیگیری کنم
لطفاً راهنمایی بفرمائید که باید چه کنم؟
و اینکه به خاطر گزارش اشتباهشون قادر به درخواست حقوق واریز نشده دو ماهه گذشته هستم یا نه؟
با تشکر از زحمات مشاورین و دادراه

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر شاغل نیستید و یا ازدواج نکرده اید منعی برای دریافت مستمری وجود ندارد می توانید پیگیری و شکایت کنید