مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بجرم کلاهبرداری و شیادی

با سلام خدمت شما
در حدود پنچ سال پیش طی کاری با آقایی آشنا شدم و ایشان پیشنهاد کردند با مدرک من و سوابق کاریم شرکتی را تاسیس نموده و در مناقضات شرکت نماییم بنده نیز فتوکپی برابر اصل مدارک تحصیلی و شناسایی را در اختیار ایشان قرار دادم اما از آن تاریخ هربار که از ایشان پیگیری نمودم عنوان کردند شرکتی ثبت نشده و مناقضه ای هم برنده نشدیم
تا اینکه سه روز پیش مشاهده کردم تمام حسابهای بانکی بنده به دستور مقام محترم قضایی مسدود شده است و وقتی از بانک پیگیری کردم متوجه شدم نام و مشخصات بنده بعنوان نایب رییس هیت مدیره شرکتی درج شده که برادر ایشان ثبت نموده اند و از طریق آن در مناقضات شرکت نموده و برنده هم شده اند و با توجه به اینکه بدهی شرکت بابت بیمه تامین اجتماعی پروژه را پرداخت نکرده اند حسب شکایت سازمان تامین اجتماعی شهرستان قیر و کارزین در استان فارس ( محل انجام پروژه ) بدستور مقام محترم قضایی حساب های من مسدود شده است حال آنکه اینجانب بهیچ عنوان صورتجلسه هیت مدیره این شرکت و اساسنامه آن را امضا ننموده ام و اساسا در جریان ثبت این شرکت نبوده ام
حال لطفا راهنمایی بفرمایید بنده چگونه می توانم
اولا :حساب های مسدود شده خود را آزاد نماییم
ثانیا : چگونه از فرد موصوف ( چون ایشان سمت دولتی دارند ) و برادر ایشان بجرم کلاهبرداری وشیادی طرح دعوی نمایم
ثالثا : با توجه به اینکه قطعا این شرکت بدهی مالیاتی نیز دارد که تاکنون مطرح نشده از هماکنون چه اقدامی جهت پیشگیری از وضعیت مشابه که بعدها برای مساله مالیاتی پیش خواهد آمد انجام بدهم
با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمدرضا  محمودي اصل

محمدرضا محمودي اصل :

استان :

باسلام ، در خصوص سوال مطرح شده لازم هست هرچه سریعتر وبا مراجعه با دادسرا وحوزه قضایی محل وقوع جرم نسبت به طرح شکایت کلاهبرداری واحتمالا جعل اسناد و مدارک علیه متهم پرونده اقدام نمایید ، درضمن فعلا امکان رفع انسداد از حسابهای شما وجود ندارد تا موضوع از طرق مرجع قضایی رسیدگی شده و قرار منع پیگرد در خصوص شما صادر شود ، سمت دولتی متهم اگر شامل موارد قانونی مطروحه همانند فرماندار ویا استاندار ووزیر و در این سطح باشد شکایت بایستی از طریق مراجع قضایی خاصی رسیدگی شود درغیر اینصور ت فرقی با اشخاص عادی نیست ، فعلا تا زمان رسیدگی و صدر قرار منع تعقیب اقدام پیشگیرانه خاصی متصور نیست ، موفق باشید