مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک غیر به اینجانب

با عرض سلام
خواهشمندم در مورد اصطلاحات مورد نیاز برای متن دادخواست بنده که خواسته های اینجانب را در پرونده ذیل محقق نماید، راهنمایی فرمایید.
بنده سال 94 زمین مسکونی را در مشاور املاک خریداری نمودم (زمین واقع در طرح تفکیکی و فاقد سند)؛ بعد از دو سال متوجه شدم فروشنده این ملک آن را سال 93 ، به نفر دیگری فروخته بوده و به دلیل عدم پرداخت تعهدات آن خریدار، در انظار 5 نفر و خود خریدار، الباقی مبالغ قرارداد پس داده می شود و شفاحا (نه کتبا)، معامله اول فسخ شده است. همان خریدار اول در سال 96 با قولنامه ای که در دست داشته اقدام به فروش ملک به نفر سومی کرده و نفر سوم در حال ساخت و ساز در ملک مد نظر می باشد.
بنده شش ماه وقت به فروشنده اصلی دادم که ملک مورد معامله را به اینجانب برگرداند و مانع از ساخت و ساز آن شود ولی ایشان موفق نشد.
اینجانب برای شکایت از همین فروشنده اصلی که در واقع ملک را به دو نفر (یعنی خریدار اول و بنده) فروخته است نیاز به متن دادخواست کیفری دارم تا مجبور شود حداقل معادل ملک را برای اینجانب تحویل دهد. خداوند خیرتان دهد.

پاسخ ها :

محمدرضا  محمودي اصل

محمدرضا محمودي اصل :

استان :

باسلام درخصوص طرح شکوائیه کیفری نیازی به درج عناوین حقوقی و عبارات خاصی نیست همین مطلبی که تنظیم نموده اید کافی است بصورت خلاصه و گویا در داخل برگه مخصوص شکوائیه درج گردد، موفق باشید