مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن ازدواج سابق

اگر مردی سه بار ازدواج کرده باشد و هرسه رو طلاق داده باشد با زنی مطلقه ازدواج کند ولی قبل از ازدواج با زن چهارم فقط یکی از ازدواج های سابقش را در جریان قرار دهد و دوتای دیگر را مخفی کند چه حکم کیفری یا هر حکم دیگری دارد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر قبل ازعقد هریک از زوجین صفت خاصی را درعقدشرط کند یاخودرا دارای صفت خاصی وانمودکند بنحوی که عقد به سبب ان واقع شود وبعدازعقد مشخص شودکه فاقد وصف مقصود بوده است بلحاظ حقوقی مشروط له حق فسخ دارد به شرطی که درعقد شرط شده باشد وهمچنین بلحاظ کیفری نیز مجازات دارد صرف شرط نکردن و پنهان کردن ازدواج های سابق فریب محسوب نمیشود و قابل مجازات نیست