مشاوره حقوقی رایگان - منفکی از ناجا

با سلام اینجانب حدود 3سال و 6 ماه از کارکنان پیمانی ناجا بودم و بدلیل تخلف در زمینه رابطه نامشروع مجازات شدم و در کمیسیون 122 ناجا رای بر معاف از خدمت اینجانب دادند و حدود 2 سال می باشد که بیکارم. برای جبران و استخدام دوباره باید چه کاری انجام دهم. بسیار پشیمان هستم و از کرده خود درس و عبرت گرفته ام و زندگیم رو به نابودی است. خواهش میکنم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مهدي  داراب زاده

مهدي داراب زاده :

استان :

با سلام
هر کدام از دستگاهای دولتی جهت استخدام معیارهای رو برای استخدام نیروها میزارن یکی از اون شرایط گواهی عدم سوء پیشنه کیفری موثر هست با شرایط شما بعید به نظر میرسه در جای مثل نیروی انتظامی مجدد مشغول به کار بشید...