مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد آشنایی در تلگرام

خانمی در تلگرام عنوان کرده که مطلقه است و خانه مجردی هم دارد، و اهل صیغه شدن هم هست، و با ایشان از طریق اس.ام.اس. در ارتباط بودم و بعد فهمیدم که ایشان دروغ گفته و شوهر دارد و بالاخره شوهر این خانم از ارتباط پیامکی ما مطلع شده و شکایت کرده است، اکنون وضعیت ما در دادگاه چگونه می شود؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

قاضی را با دلایل و امارات از نیت خود آگاه کنید

پرسشگر :

سلام . لطفا بفرمائید چگونه می توانم پاسخ سوال خودم را در سایت ببینم؟ ممنون

پرسشگر :

سوال بنده این است که قاضی چه حکمی را ممکن است صادر نماید؟

پرسشگر :

سلام . وقت بخیر. چند روزی است که سوالی مطرح نمودم و منتظر پاسخ هستم ، اما هنوز پاسخی قانع کننده دریافت نکرده ام.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام نیت و قصد خود را از طریق پیامک ها به اطلاع قاضی برسانید در غیر اینصورت کار شما کم سخت است ممکن است به اتهام رابطه نامشروع تا 99 ضربه شلاق محکوم شوید