مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام
دایی بنده یک خونه ای داشت که ارث پدری بوده و مادر من نیز در اون خونه به تنهایی ولی با خانواده داییم زندگی میکردن
داییم فوت کرد و بعد از چند سال مادر من فوت کرد ،پسرهای داییم خونه رو کوبیدن و یک اپارتمان چهار طبقه ساختن و هر کدوم یک طبقه بنام خودشون سند زدن و تمام .حالا من میخام بدونم ایا مادر من از اون خونه سهمی نداشته که بعد از فوتش ،اون سهم بما برسه.ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

سابقه نقل و انتقالات در زمان حیات دایی و مادر مهم است که چگونه انجام شده باشد. شاید مادرتان سهم خود را به برادرشان انتقال داده باشند یا هبه کرده باشند. اگر این نقل و انتقالات شرایط قانونی داشته و معتبر باشند کاری نمی توانید بکنید. در هر حال اگر نقل و انتقالی انجام نشده باشد می توانید سهم الارث مادرتان را مطالبه کنید.