مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام و خسته نباشید
4سال پیش یه زمین داشتیم یه نفر گفت من شریک میشم زمین از شما ساخت از من ما بهش گفتیم این زمین مزروعیه و مشکل داره خودش گفت اشکال نداره بیا بسازیم و در قولنامه ذکر شده که زمینی به مبلغ 60 میلیون و ما 10میلیون رو پرداخت کردیم و ساخت خانه از هزینه ی زمین کم شده و نصف نصف پرداخت شود به اندازه ی 30میلیون تومان در ساختمان خرج شده (که 10میلیون آن از پول آورده ی ما میباشد) و کار ساخت و ساز نیمه تمام ماند تا مرداد96 که پروانه گرفته شد که قرار بود بقیه خانه 3ماهه تمام شود و به ما وعده داد که تا برج 9 خانه را کامل تحویل میدهد اما عمل نکرد و تیر97خانه را فروخت و 110میلیون به هرکدام رسید حالا 3ماه بعد آمده و میگوید من ضرر کردم 15میلیون به من بدهید وگرنه خانه را پکیج نمیکنم (خانه ها را نیمه تمام فروخت بدون پکیج) و 15میلیون بابت سند و بعد از نصب سند قرار شد که خریدار به حساب شریک ما بریزد ولی عمل نکرد
حالا شریک ما میگه من ضرر کردم و شما باید خسارت ضرر منو پرداخت کنید و اگر این کار رو نکنید شکایت میکنم باید چکار کنیم؟آیا طرح شکایت از طرف شریک ممکن است؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

تا طرح دادخواست و یا شکایت نکند پاسخ درستی نمیشود داد .