مشاوره حقوقی رایگان - عدم آمدن صاحب موتور برای سند قطعی زدن

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده حدود 2سال پیش موتورسیکلتی خریداری کردم که با با وکالت تعویض پلاک کردم و سند سبز به نام بنده است.
برای فروش موتور با کسی دیگر با حضور به دفترخانه متوجه شدم که سند قطعی هنوز نخورده.
طی تماسی با صاحب موتور ظاهراً نمی تواند بیاید و پیگیری دوباره به بنده پیام دادن که 2 سال هست که موتور فروختم برید از جایی که موتور را خریداری کردید پیگیری کنید من نمی تونم بیام. نمایشگاه هم گفته درستش می کنم ولی هنوز کاری نکرده اند
لطف می فرمایید بنده را کمک بفرمایید.
با تشکر از وقتی که گذاشتید.

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید