مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی

با عرض سلام و خسته نباشید، سوال من در مورد شکستگی استخوان اولی کف دست چپم در ارتش نیروی دریایی صورت سانحه کردم (الانم سربازم) ، حالا بعد از گذشت 4ماه من میتونم برای دیه دستم اقدام کنم؟ دیه این شکستگی چقدر خواهد بود؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

دیه از طریق پزشکی قانونی درصد ان مشخص و پس از ان با مطابقت بر قانون میشود اظهار نظر کرد