مشاوره حقوقی رایگان - خانمی در تلگرام عنوان کرده که مطلقه است و خانه مجردی هم دارد

خانمی در تلگرام عنوان کرده که مطلقه است و خانه مجردی هم دارد، و اهل صیغه شدن هم هست، و با ایشان از طریق اس.ام.اس. در ارتباط بودم و بعد فهمیدم که ایشان دروغ گفته و شوهر دارد و بالاخره شوهر این خانم از ارتباط پیامکی ما مطلع شده و شکایت کرده است، اکنون وضعیت ما در دادگاه چگونه می شود؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما میتوانید با انکار پرونده رو به نفع خودتان مختومه کنید
باتشکر

پرسشگر :

شوهر این خانم اس.ام.اس.ها را خونده ، نمی شود انکار کرد.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شبهه موجب از بین رفتن مسئولیت کیفری و مجازات می شود ثابت کنید که در اشتباه بوده اید و اگر متن پیامکهای خانم را مبنی بر مطلقه بودن دارید به عنوان قرینه و اماره بر اشتباه خود ارائه نمایید

یک وکیل

اگر عدم سونیت حضرتعالی اثبات گردد تبرئه می گردید چرا که رابطه شما با وی به قصد نکاح ولو نکاح موقت بوده است و حضرتعالی سونیتی نداشته اید ولی این نیاز به اثبات از طرف شما دارد با استناد به پیامکها. ولی آن خانم چون قصد ایجاد رابطه نامشروع را داشته و به حرام بودن رابطه آگاه بوده به احتمال قوی به رابطه نامشروع محکوم خواهد شد.