مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 477

با سلام از طریق دادگستری استان درخواست اعمال ماده 477 در اعتراض شخص ثالث اینجانب پذیرفته شده است و به تهران ارسال شده است. چگونه می توان قبل از درخواست و ارسال پرونده مزایده را به تاخیر انداخت با متوقف کرد.

پاسخ ها :

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

باسلام.منظور شما مشخص نیست.ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری در خصوص اعاده دادرسی از طریق رییس قوه قضائیه است و ربطی به اعتراض ثالث ندارد و ماده مربوط به اعتراض ثالث ماده 417 قانون آیین دادرسی مدنی است.لطفا سوال را صحیح بنویسید.