مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام شوهرم منو کتک زد تا سه روزم موندم تو خونه اون هر روز کتکم می زد و شب ها میرفت خونه مادرش تا ساعت 12 شب نمیومد خونه بعدش گفتم بهش تا کی می خواهی کتک کاری کنی گفت باید مثل سگ باهات رفتار کنم گفت از خونه برو بیرون من از خونه بیرون کرد بدون پول ازش شکایت کردم نامه از پزشک قانونی هم دارم الان شوهرم پیش قاضی میگه من نزدمش هیچ من دایش شاهد بوده دایشم از دروغ گفته من گفتم بیا ببرم خونه خودتون الان چطور ثابت کنم که شوهرم کتکم زده لطفا راهنمایم کنید با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما برای اثبات ادعای خود باید دلیل داشته باشید شاهد یا درخواست تحقیق محلی بخواهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
کتک کاری وضرب وشتم را باید اگر که اثاری دربدنتون ایجادکرده فورابه پزشکی قانونی مراجعه میکردید ولی ایرادضرب وشتم طبق قانون مجازات اسلامی اکر اثاری هم برجانگذارد درصورتیکه عمدی باشد جرم وقابل مجازات است باوجود علایم واثاری ودرخواست قسم نیز اثبات میشود