مشاوره حقوقی رایگان - چطور میتونم ماشینمو رفع توقیف کنم؟

با سلام. بنده 10ساله که ازدواج کردم. زنم طی این مدت کارش فقط ترک منزل به کمک پدر یا خودش ترک منزل میکنه. این بار هم مثل دفعات مکرر مهرشو اجرا گذاشته. دوسه تا حساب بانکی که یکیش هم حقوق ناچیری که ریخته میشه اونم توقیف کرده. بدتر از همه یه پراید دارم که اونم توقیفه ولی هنوز دست خودمه نمیتونم باهاش بیرون برم، بچه رو مدرسه ببرم، سرکار برم. دنبالش ریش سفید میفرستم ولی از کسی گوش شنوی نداره. اظهارنامه نخست فرستادم خونه پدرش جواب نداده، این هفته هم میخوام دادخواست تمکین بدم...خواهش میکنم دراین موردکمکم کنید. ممنون از کمکتون.

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
وسیله نقلیه به استناد قانون محکومیتهای مالی 94 از موارد مستثنیات دین نمی باشد لذا امکان رفع توقیف نیست