مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دیه

با سلام و درود
بنده دوم مهرماه با موتورسیکلت در حال تردد در خط سبقت خیابان بودم که یک خودرو از سمت راست (از پارک) خارج شد و مستقیم عرض خیابان رو طی کرد و یکدفعه وارد بریدگی شد و در واقع انحراف به چپ اون فرد باعث شد بدون اینکه با اتومبیلش تصادف بکنم، زمین خوردم و زانوم دچار شکستگی و پارگی رباط شد. اون شخص هم فرار کرد. میخواستم بدونم ایا اون شخص به نحوی محکوم میشه و آیا دیه ای چه از طرف اون، چه از طرف بیمه خودم به من تعلق میگیره یا خیر؟ مدارکم کامل هست و بیمه ی شخص ثالث هم دارم.
با تشکر

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
بله تعلق می‌گیرد
البته در صورتیکه شماره پلاک خودرو خاطی رو بدست آورده باشید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در صورت عدم شناسای فرد از صندوق تامین خسارتهای بدنی نیز دیه به شما پرداخت خواهد شد