مشاوره حقوقی رایگان - سوال ملكی

با سلام. بنده آپارتمان نوسازی خريده ام كه هنوز سندش اماده نشده لذا پاركينگ ها نيز مشخص نيست در حالی كه در مبايعه نامه بنده پاركينگ ثبت شده يعنی كلمه اختصاصی يا مزاحم درج نشده در اين صورت مالك ميتواند پاركينگ مزاحم را به بنده بدهد يا خير و اگر اين كار را كرد چطور بايد از حق خود دفاع كنم؟با تشكر

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
امکان اینکه پارکینگ تعیین شده در مبایعه نامه بعدها به صورت مزاحم در اید ، وجود داشته
در اینصورت باید مبایعه نامه ملاحظه شود که آیا وجه التزامی بابت عدم تحویل پارکینگ صحیح پیش بینی شده ...
ولی به طور کلی شما کسری قیمت بین پارکینگ صحیح و مزاحم را دریافت کنید
باتشکر